Wilt u graag een bus huren?

bakreizen - Bus hurenWilt u comfortabel met een groep mensen een uitje maken? Gaat u met een sportploeg op vakantie? Of hebt u als schoolbestuur bussen nodig voor schoolzwemmen of schoolreisjes? Ga dan een bus huren bij bakreizen.nl. U kunt direct via onze website een offerte aanvragen. Pas als u daar akkoord mee gaat leggen we de reservering vast. Een bus huren is een goed idee als u het bedrag met een grote groep kunt splitsen. Want u kunt natuurlijk met de hele studentenvereniging met het vliegtuig op wintersport gaan, maar dat kost per persoon erg veel geld. Het ticket zullen ze immers allemaal zelf moeten betalen. Een bus huren betekent dat er een vaste prijs wordt gevraagd en daar zit alles bij in. Zowel brandstof als het salaris van de chauffeur. Zolang u niet al te ver reist, laten we zeggen binnen Europa, dan is een bus huren een goedkope oplossing. Maar geld is niet de enige reden om een bus te huren bij Bak reizen. U wilt comfortabel kunnen reizen. Onze bussen zijn uitgerust met ABS, airco en een koelkast. Dus u kunt zelfs gekoelde dranken meenemen. Een film opzetten behoort tot de mogelijkheid en de stoelen van de bus zijn verstelbaar zodat u er ook een nachtbus van kunt maken. Onze bussen hebben genoeg beenruimte zodat lange Nederlanders niet opgekropt op hun zitplaats zitten. Dat is heel wat beter dan een vliegtuig, tenzij u toevallig genoeg geld over hebt voor business class.

Een bus huren kan bij ons extra voordelig

Er zijn allerlei redenen om een bus te huren. Wij willen u graag van dienst zijn en we hebben daarom een keur aan touringcars voor u klaarstaan.

Naast onze reguliere bussen kunt u ook een dubbeldekker huren als er veel mensen mee gaan. Zoekt u bijzonder gehandicapten vervoer? Of rolstoelvervoer? Wij hebben aangepaste bussen waarin vele rolstoelen tegelijkertijd kunnen staan. Ook voor bedrijfsuitjes is het handig om een bus te huren. Men gaat dan liever niet met eigen vervoer naar de activiteit toe. Zeker niet als er in de avond veel gedronken kan worden. Wist u dat we voor ouderen ook erg leuke excursies aanbieden? Dagreizen naar Schiphol, de kaasmarkt in Alkmaar, Artis in Amsterdam of het Douwe Egberts museum in Joure zijn hier een aantal voorbeelden van. We stoppen regelmatig zodat u overal een kijkje kunt nemen en kunt genieten van een lekker kopje koffie.

Vraag direct een offerte aan of boek uw bus nu meteen!

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws, nieuwe tripjes en de scherpste aanbiedingen? Word dan gratis lid van de nieuwsbrief die u vervolgens maandelijks in uw inbox ontvangt. We zijn daarnaast ook te volgen via Facebook, Twitter en Google+. Wilt u direct in contact komen om bijvoorbeeld een offerte op te vragen? Dan kan dat digitaal maar u kunt ons ook even opbellen. We opereren voornamelijk in Noord-Holland. Dus voor schoolreisjes en deur-tot-deur vervoer rijden wij voornamelijk in de Randstad rond. Maar als u een bus nodig hebt om op wintersport mee te gaan dan maakt het niet uit waar u vandaan komt. We kunnen u in het hele land ophalen mits u allen op een gemeenschappelijke plek afspreekt. En als u naar onze standplaats in Alkmaar toe reist dan scheelt dat al helemaal veel brandstofkosten.