Landbouwwerktuigen

Op een boerenbedrijf zijn er veel zaken die je gewoon nodig hebt, zoals goede landbouwwerktuigen. De uitvinding van deze werktuigen was een grote stap voorwaarts in de landbouw, het betekende dat er niet langer met de hand en met het paard gewerkt hoefde te worden. Dit maakte de weg vrij voor schaalvergroting en voor efficiëntere manieren van voedsel verbouwen. Door deze ontwikkelingen zijn boeren in staat om veel meer te produceren en dat is voor een efficiënte voedselvoorziening van groot belang. Er kan met de juiste landbouwwerktuigen veel beter het land bewerkt worden en bovendien ook nog veel sneller dan in het verleden het geval was. Ploegen, zaaien, oogsten, het gebeurt tegenwoordig allemaal geheel machinaal, de machines hoeven enkel nog door iemand bestuurd te worden. Dat heeft het werk een stuk eenvoudiger en minder zwaar gemaakt. Het zal dan ook niet verbazen dat er nog altijd gewerkt wordt aan het verbeteren van landbouwwerktuigen om deze nog effectiever en efficiënter te maken, om het boerenwerk nog verder te vereenvoudigen.

Evers Agro landbouwwerktuigen

Ga je op zoek naar landbouwwerktuigen, dan is de kans groot dat je uitkomt bij Evers Agro. In de jaren zestig ontstond dit bedrijf uit de werkzaamheden van Johann Evers. Deze boerensmid ging zich naast zijn gewone werk toeleggen op het ontwikkelen van woelers, apparaten met ronde tanden die licht trekken. Boeren in de omgeving ontdekten al snel de kwaliteiten van zijn werk en Johann Evers ging zich daarna meer en meer toeleggen op het ontwikkelen van andere landbouwwerktuigen. Wat altijd kenmerkend is geweest voor Evers Agro, is dat er altijd geïnvesteerd is in goede contacten met boeren. Niet alleen omdat zij de afzetmarkt vormen, maar ook omdat zij als geen ander aan kunnen geven waar behoefte aan is in deze sector. Zij kunnen ideeën aandragen voor mogelijke verbeteringen en hierdoor is dit bedrijf altijd in staat geweest om steeds maar weer te vernieuwen en betere machines te maken. Het aanbod beperkt zich al lange tijd niet meer tot enkel woelers en ook wordt er niet alleen maar meer in de directe Twentse omgeving verkocht. Zij produceren heden ten dage heel veel verschillende soorten landbouwwerktuigen die wereldwijd gebruikt worden, hoewel Nederlandse boeren nog wel steeds de grootste doelgroep vormen. Voor boeren die op zoek zijn naar werktuigen van een goede kwaliteit en die zelf ideeën hebben over mogelijke nieuwe ontwikkeling, is dit dus zeker het aangewezen bedrijf om naar toe te gaan.

Grondbewerking met Evers Agro

Zoals gezegd levert Evers Agro tegenwoordig heel veel verschillende soorten landbouwwerktuigen die gebruikt kunnen worden voor de grondbewerking. Voorbeelden hiervan zijn:

 • woelers
 • cultivators
 • bouwlandbemesters
 • vorenpakkers

Daarnaast hebben zij nog heel veel andere werktuigen standaard in hun collectie. Naast een ruim aanbod aan nieuwe landbouwwerktuigen, kun je bij hen ook terecht voor gebruikte machines. Het zal voor zich spreken dat het aanbod op dit gebied altijd wisselt, maar het gaat hier wel altijd om artikelen van een hoge kwaliteit. En dan bieden zij ook nog de mogelijkheid tot het maken van machines op maat. Zoals gezegd luisteren zij altijd graag naar ideeën van boeren en als jij een idee hebt voor een compleet nieuw soort machine of een met een heel andere indeling dan gebruikelijk, dan ontwikkelen zij dit graag voor jou. Ze nemen jouw ideeën met jou door en gaan aan de slag met het ontwerpen van een machine die helemaal aan jouw wensen en eisen voldoet. Zo kun jij jouw werk nog effectiever uitvoeren en nog beter boeren. Als je op zoek bent naar landbouwwerktuigen, nieuw, gebruikt of op maat ontworpen, dan is Evers Agro dus de juiste keus!

De beste Parijs aanbiedingen

Wil jij binnenkort graag naar Parijs? Dan ben je vast op zoek naar Parijs aanbiedingen. Deze vind je op de website Citytripparijs.eu. Van de beste manieren om in Parijs te komen tot de vele opties die je hebt op het gebied van accommodatie. En wat dacht je van complete pakketten om in een keer je reis naar Parijs goed te regelen? Je vindt het allemaal op de website Citytripparijs.eu. Voor de beste Parijs aanbiedingen moet je gewoon op deze website zijn.

 • Bus
 • Trein
 • Vliegtuig

Ten eerste ga je natuurlijk bepalen hoe jij naar Parijs toegaat. Je kunt ervoor kiezen om met je eigen auto te gaan. Ook hiervoor hebben ze verschillende Parijs aanbiedingen op deze website, maar je kunt ook boekingen maken inclusief een ticket voor de bus, trein of het vliegtuig. Alle opties voor vervoer hebben natuurlijk allemaal zo hun voordelen. De een is sneller, maar net iets duurder. Terwijl je met een andere optie juist het nodige geld bespaard. Het is dus handig om van tevoren te bedenken wat voor jou belangrijk is en aan de hand daarvan kun je dan de Parijs aanbiedingen gaan bekijken. Hoeveel dagen wil jij graag naar deze mooie stad? Parijs heeft genoeg te bieden om je er dagenlang te vermaken. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om gewoon voor een weekendje te gaan. Maar ook als je voor een langere tijd kiest, is er zeker geen enkele reden dat je je ooit hoeft te vervelen in deze stad.

De details van de Parijs aanbiedingen

Ga jij naar Parijs om te winkelen of wil je juist een van de prachtige musea bezoeken? Misschien ben je wel op zoek naar een mix van allerlei activiteiten. Een ding is zeker: met de Parijs aanbiedingen op de website Citytripparijs.eu kun jij alles regelen wat je nodig hebt. De verschillende soorten Parijs aanbiedingen die je op deze website vindt, hebben zeker ook iets voor jou te bieden. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om gewoon eens een kijkje te nemen. Wil je echter snel een keuze maken? Dan kan het makkelijker zijn om van tevoren al (ongeveer) te bedenken wat je wilt tijdens deze reis. Wil je bijvoorbeeld graag met je eigen auto naar de stad rijden of maak je liever gebruik van een van de andere opties? In wat voor soort hotel wil je slapen en waar mag dit hotel zich bevinden. De hotels midden in het centrum van deze stad zijn vaak duurder dan wanneer je verder weg gaat zitten. Dit zijn dus dingen om over na te denken en te kijken hoeveel je dit in kosten kan schelen.

Haal het beste uit Parijs

Heb je wel eens een reisgids van Parijs bekeken? Dan weet je dat er een heleboel te doen is in deze stad. Ga je maar voor enkele dagen naar deze prachtige stad? Dan is het zeker aan te raden om van tevoren een lijst te maken van de dingen die je zeker gedaan wilt hebben. Sommige dingen kunnen al in de Parijs aanbiedingen inbegrepen zijn, andere dingen zul je zelf nog bij moeten boeken. Vergeet niet om een aantal culturele dingen te doen, maar spendeer ook zeker wat geld bij de prachtige winkels die Parijs heeft en wat dacht je van de culinaire ervaringen die je hier op kunt doen? Van overheerlijke taartjes tot croissants, je moet het zeker allemaal uitproberen. Boek jouw reis vandaag nog bij Citytrip Parijs met de aanbiedingen en ontdek zelf wat een geweldige stad dit is. Uiteraard worden de Parijs aanbiedingen regelmatig bijgewerkt, hou de website dus in de gaten.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Er komt een moment in je leven dat je klaar bent voor een nieuwe stap en een huis wilt gaan kopen. De vraag die velen zich dan stellen is: hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Er zijn verschillende manieren om hier achter te komen. Tegenwoordig zijn er veel websites die je kan raadplegen om een hypotheekbedrag te achterhalen, maar alle regels en kleine lettertjes zijn niet direct voor iedere leek duidelijk. Met name als je voor het eerst een woning gaat kopen, komt er veel informatie op je af. Om te voorkomen dat je details mist of uiteindelijk met te hoge lasten komt te zitten, kan je de hulp in roepen van Advies Nederland. Hier werken adviseurs eraan om de klanten antwoord te geven op de vraag ‘hoeveel hypotheek kan ik krijgen’. Tijdens een gesprek met een van de adviseurs ga je erachter komen aan welke details je moet denken bij het kopen van een huis. Waar veel mensen tegen aan lopen is dat ze de verkeerde hypotheek hebben afgesloten of vast zitten aan een verzekering die minder gunstig lijkt. Advies Nederland helpt je financieel op weg zodat je zonder zorgen en met meer duidelijkheid op zoek kan gaan naar jouw nieuwe huis.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen: alle mogelijkheden verzameld

Om zo goed mogelijk antwoord te geven op de vraag ‘hoeveel hypotheek kan ik krijgen’, gaan de adviseurs op hun eigen wijze aan de slag. Zo heeft Advies Nederland de volgende deskundigen in dienst:

 • De hypotheekadviseur: na het inventariseren van jouw eigen persoonlijke situatie en wensen, wordt er een hypotheekvoorstel gemaakt.
 • De financieel adviseur: advies en bemiddeling voor alle financiële producten en diensten.
 • Pensioenadviseur: kijkt na of je voldoende pensioen opbouwt en of eventuele aanvulling nodig is.

De deskundigen van Advies Nederland zijn te raadplegen voor de volgende zaken die aansluiten bij de vraag ‘hoeveel hypotheek kan ik krijgen’:

 • Hypotheken
 • Woekerpolissen
 • Verzekeringen
 • Geldlening
 • Pensioen

Nadat jouw situatie in kaart is gebracht, wordt er een adviesrapport of offerte opgesteld. Zo is het na te lezen wat voor jou passend is. Met behulp van het rapport of de offerte kom je al dichter bij het antwoord op de vraag ‘hoeveel hypotheek kan ik krijgen’. Indien gewenst kan de hypotheekadviseur meerdere offertes aanvragen en deze met elkaar vergelijken. Punten die naast elkaar worden gelegd zijn:

 • Hypotheekrente
 • Hypotheekvormen
 • Kostenstructuur
 • Voorwaarden

De hypotheekadviseur maakt een analyse van deze informatie en maakt voor jou een hypotheekvoorstel op maat. Zo wordt voor jou overzichtelijk met welke hypotheek jij deze belangrijke stap naar een koopwoning kan maken.

Vraag een adviesgesprek aan

Het kopen van een woning is niet zomaar een stap en het is aan te raden dit weloverwogen te doen. Daarom is de raad van een deskundige altijd goed meegenomen. Bij Advies Nederland kan je een adviesgesprek aanvragen om te onderzoeken hoe je de vraag ‘hoeveel hypotheek kan ik krijgen’ het beste kan beantwoorden. Dit eerste adviesgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Je maakt kennis met de adviseurs en je kan zo uitzoeken of zij voor jou de informatie kunnen leveren die jij nodig hebt. Het bedrijf werkt onafhankelijk en heeft een groot netwerk. De specialisten zijn verspreid over heel Nederland. Waar je ook woont of wilt wonen, het is voor jou mogelijk een gesprek aan te gaan om goed voorbereid jouw eerste hypotheek af te sluiten. Advies Nederland biedt deskundigheid. De adviseurs krijgen maandelijks een training die ze met een erkend examen moeten afronden. Zo zijn ze altijd op de hoogte van de laatste veranderingen op financieel gebied. Dankzij deze deskundigen kom je financieel niet voor verrassingen te staan en heb je een specialistische begeleiding bij de vraag ‘hoeveel hypotheek kan ik krijgen’. Lees meer….

Kinderparaplu

Ga jij vaak lopend met je kinderen ergens naar toe, breng je ze bijvoorbeeld lopend naar school? Dan is het erg handig als zij zelf over een kinderparaplu beschikken. Het regent in Nederland immers regelmatig en je wilt uiteraard niet dat jouw kind op een regenachtige dag helemaal verregend op school aankomt. Je hebt dan natuurlijk ook andere opties, zo kun je jouw zoon of dochter natuurlijk een regenpak aantrekken of een regenponcho, maar dit is wel veel werk. Eerst moet je thuis dan deze extra kleding aandoen en op school moet dit weer helemaal uitgetrokken worden. Een kinderparaplu is dan wel zo gemakkelijk, deze hoeft alleen maar open en dicht geklapt te worden. Bovendien heb je dan niet last van het probleem wat er gedaan moet worden met de natte regenkleding. Hier is bij de kapstok op school vaak maar beperkt ruimte voor en het is voor jou ook niet handig om dit nat weer mee te nemen naar huis. Dat maakt dat een kinderparaplu een uitstekende keus is om met regen toch droog aan te komen. Het kost weinig tijd, biedt voldoende bescherming en is gemakkelijk op te ruimen. Alle reden dus om juist hiervoor te kiezen om je kinderen droog te houden.

Verschillende soorten van de kinderparaplu

Als je jouw kindje graag droog wilt houden met behulp van een paraplu, dan zou je natuurlijk ook gewoon een van jezelf aan hem of haar kunnen geven. Dit is misschien wel heel gemakkelijk, maar eigenlijk toch geen goede keus. Dit heeft vooral te maken met het formaat. Je zou denken, hoe groter hoe beter, want dan blijf je immers beter droog. Maar hoe groter, betekent ook hoe zwaarder. Een kinderparaplu is wat formaat betreft afgestemd op de kids en is daardoor niet zwaarder dan nodig is. daardoor zijn ze beter door hen vast te houden en vooral op dagen met een redelijke wind is dat wel zo prettig. Een ander groot verschil tussen een kinderparaplu en een voor volwassenen, zijn de kleuren en de prints. Waar volwassenen het over het algemeen moeten doen met saaie effen kleuren, kunnen kinderen kiezen uit leuke prints, zoals:

 • Brandweermannen en vliegtuigen
 • dieren, bijvoorbeeld krokodillen, vlinders en lieveheersbeestjes
 • vrolijke stippen of strepen
 • bloemetjes of hartjes

Niet alleen zien de prints er leuk uit, ze zijn vaak ook uitgevoerd in vrolijke kleuren. Dat maakt dat een kinderparaplu zeker voor een vrolijke noot zorgt op een druilerige sombere dag. Ook daarom zijn ze dus een goede keus.

Stoere Kindjes biedt veel keus

Bij een kinderparaplu heb je bovendien nog extra mogelijkheden die we net niet genoemd hebben. Je kunt niet alleen kiezen voor leuke prints en kleuren, je hebt zelfs de mogelijkheid om voor 3D modellen te kiezen. Deze hebben bijvoorbeeld tijgeroren bovenop de paraplu of een haaienvin. Dat maakt ze nog levendiger en kinderen zullen dit zeker heel erg leuk vinden. Een andere optie waar je voor kunt kiezen, is een kinderparaplu met reflecterende delen. Op donkere dagen is dat natuurlijk wel prettig, op die manier valt jouw kind beter op voor bijvoorbeeld automobilisten en dat is wel zo veilig. Bij webwinkel Stoere Kindjes vindt je een heel ruim aanbod aan paraplu’s voor kinderen, zodat je bij hen zeker een exemplaar zult kunnen vinden dat jouw kind leuk vindt en dat jij zelf ook een goede keus vindt. Zowel voor jongens als voor meisjes valt er genoeg te kiezen. Neem dus zeker eens met jouw zoon of dochter een kijkje op de website van Stoere Kindjes Regenkleding en kies samen een kinderparaplu uit waar jullie blij van worden. Zo blijf je tijdens een regenachtige dag heerlijk droog!

Geniet van de complete busreizen in Ierland

Wil jij dit jaar eens een echt bijzondere vakantie hebben? Met wilde verhalen als je terugkomt en tijdens de reis de meest fantastisch dingen zien en doen? Dan moet je zeker kiezen voor de busreizen in Ierland. Dit land staat bij weinig Nederlanders hoog op het lijstje van landen die ze willen bezoeken, maar dit is toch echt een fout die je maakt. Dit land mag dan een beetje een suffe reputatie hebben, maar niets is minder waar. Het is een prachtig land dat ontzettend veel te bieden heeft. Bij Effeweg is het dan ook een van de bestemmingen die zij aanbieden. Met name de busreizen in Ierland zijn heel erg populair. Het klopt inderdaad dat Ierland weinig plaatsen heeft waar het leuk genoeg is om meerdere weken te blijven, maar een rondreis door het land is absoluut fantastisch.

 • Ierland
 • Engeland
 • Schotland

Als je dan toch de oceaan oversteekt om Ierland te bezoeken, dan kun je daar Engeland en Schotland natuurlijk ook aan toevoegen. Bij Effeweg.nl organiseren ze niet alleen busreizen in Ierland, maar ook in Engeland en Schotland. Er zijn zelfs speciale reizen die Ierland en Schotland in een keer combineren. Zo krijg je dus 15 dagen lang het beste van beide landen en daar is heel wat voor te zeggen!

Een uitstekende organisatie van busreizen in Ierland

Uiteraard zijn de uiteenlopende soorten reizen die je via de website Effeweg.nl kunt boeken stuk voor stuk uitstekend georganiseerd. Aan alles wordt voor je gedacht. Van het programma tot de hotels waar jullie verblijven en natuurlijk de excursies. Daarnaast is er tijdens de busreizen in Ierland altijd ruimte in het programma om je eigen ding te kunnen doen. De groepen tijdens de verschillende reizen van Effeweg.nl zijn altijd klein, maar toch kunnen we ons zo voorstellen dat je af en toe even tijd voor jezelf nodig hebt. Is er iets in de omgeving wat jij heel erg graag wilt doen, maar staat het niet op het programma? Spreek dan een van de reisleiders van de busreizen in Ierland aan. Hij of zij kan je meer vertellen over de activiteit die je wilt ondernemen en natuurlijk kunnen zij je helpen bij het organiseren ervan. Het is voor de medewerkers van Effeweg.nl het allerbelangrijkste dat jij het goed naar je zin hebt en dat je een uitstekende vakantie hebt waar je nog vaak aan terug zult denken.

Meer informatie over de busreizen in Ierland

Het organiseren van uitstekende reizen, dat is waar ze bij Effeweg.nl heel erg goed in zijn. De busreizen in Ierland zijn dan ook tot in de puntjes geregeld en het is dan ook zeker de moeite waard om ook een kijkje te nemen naar de andere soorten reizen die zij aanbieden. Het boeken van de busreizen in Ierland is heel eenvoudig en je bent niet verplicht om een aanbetaling te doen. Ze maken het je hier graag zo makkelijk mogelijk. Ondanks dat je gebruik kunt maken van de meest uiteenlopende diensten die zij aanbieden, betaal je nog steeds een zeer scherpe prijs voor de busreizen in Ierland. Waar veel mensen denken dat dit soort reizen heel erg duur is, is dat dus helemaal niet waar. Voor een hele goede prijs kun jij al mee met een van de reizen die ze hier georganiseerd hebben. Wil jij eerst liever meer informatie voordat je je keuze maakt? Kijk dan op de website Effeweg.nl. Je vindt hier de programma’s en natuurlijk alle praktische informatie die je nodig hebt. Het is daarna heel eenvoudig om de reis via de website te boeken. Lees meer….

De mooiste actieve vakanties

Op vakantie gaan is natuurlijk heerlijk en elk jaar kijken veel mensen weer uit naar de gezellige tijd. Even weg van de dagelijkse beslommeringen en even niet naar het werk, is heel belangrijk. U kunt tijdens een goede vakantie weer helemaal tot rust komen. Het is belangrijk dat u de juiste bestemming kiest. Veel mensen gaan in de zomer en in de winter weg en kiezen van te voren al de bestemming die ze graag willen zien. Het is zonde wanneer u veel geld gaat betalen voor een vakantie waar u eigenlijk niet veel aan vindt. Ga dus zorgvuldig aan de slag en bedenk wat u nu echt graag wilt doen tijdens uw vrije dagen. Het is bijvoorbeeld voor veel mensen helemaal niet leuk om drie weken lang alleen maar aan het strand te gaan liggen. Zij gaan zich dan vervelen en willen liever een actieve vakantie. Een goede actieve vakantie kunt u het beste boeken bij Roy van langen. Hier vindt u een zeer groot aanbod van de leukste vakanties op sportief gebied. Kijk ook eens naar het ruime aanbod op de website. U kunt bijvoorbeeld:

 • Kijken naar de verschillende niveaus
 • Een land in Europa of daarbuiten kiezen
 • Een actieve vakantie in de zomer of in de winter boeken

Veel mensen kiezen er voor om in de zomer wat langer op vakantie te gaan. De goede temperaturen en het mooie weer zijn dan ook meestal de perfecte mogelijkheden om snel te gaan kijken naar actieve vakanties. Wanneer u snel boekt, weet u ook zeker dat u de vakantie van uw dromen kunt gaan maken. Het is helemaal niet moeilijk om te boeken, maar veel mensen willen toch graag eerst wat extra informatie. U kunt dit aanvragen door even te bellen of door een email te sturen. In alle gevallen krijgt u dan snel een professioneel antwoord op uw vraag. Op de website is zeer veel informatie te vinden over een actieve vakantie. Het is dus ook heelgoed mogelijk om eerst even te gaan kijken, zonder dat u eigenlijk een idee heeft van een bestemming. U kunt dan wat ideeën opdoen en veel makkelijker een goede keuze maken voor een perfecte vakantie vol activiteiten.

Actieve vakanties voor iedereen

Een actieve vakanties kunnen door iedereen gedaan worden. Het is zeker niet zo dat u zelf een atleet moet zijn voordat u deel kunt nemen aan actieve vakanties. Goede actieve vakanties kunnen gemakkelijk een lange tijd van te voren geboekt worden. U kunt zich dan goed voorbereiden op de vakantie en het is ook heel belangrijk dat u de juiste kleding en accessoires in huis haalt. Veel mensen denken hier niet goed over na voordat ze vertrekken en het is uiteraard zonde wanneer u nog veel materiaal bij moet kopen. Goede actieve vakanties hebben dan ook de juiste voorbereiding nodig. U kunt even vragen naar de verschillende mogelijkheden en meteen ook vragen wat u allemaal nodig gaat hebben. Voor een sportieve vakantie in Europa is het van belang dat u weet wat u precies gaat doen. Actieve vakanties bestaan meestal uit leuke buitenactiviteiten.

Geen saaie vakantie

Met actieve vakanties weet u zeker dat de vakantie niet saai zal worden. U kunt van alles en nog wat beleven en u krijgt altijd hulp van een zeer ervaren instructeur. Het is dus zeker niet zo dat u alleen op pad wordt gestuurd. Alles wat u doet zal op een veilige manier gebeuren. Vraag dus naar de leuke tochten die u kunt gaan maken en beleef de vakantie die u niet meer zal vergeten. Lees meer..

Hotel Drenthe: kom langs in Erica!

Wilt u graag even een weekendje weg en bent u op zoek naar een geschikt hotel? Drenthe is de provincie waar u graag wilt vertoeven? Dan is het heel mooi dat wij u op dit moment even treffen. Graag willen wij namelijk eventjes van deze gelegenheid gebruik maken om u iets meer te vertellen over ons prachtige hotel. Drenthe is de plek waar u ons kunt vinden, dus als u hierheen wilt, dan komt het mooi uit. Wij bieden u een fantastische plek om de overnachten en daarnaast een schitterende omgeving om te verkennen. U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen, om maar eens een voorbeeld te noemen. Als u van natuur houdt, dan komt u dus zeker aan uw trekken. Gaat het u meer om luxe en welness? Ook dan kunt u uitstekend terecht in ons mooie hotel in Drenthe. Hier wordt u namelijk fantastisch geholpen. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Voorts kunt u gebruik maken van ons prachtige welnesscentrum, waar u zich even heerlijk kunt ontspannen. Niets is zo fijn als een weekendje naar de sauna gaan inclusief overnachtingen. Het kan allemaal in ons hoogstaande Hampshire Hotel Zuid Drenthe. Twijfel daarom niet langer en hak vandaag nog de knoop door om langs te komen. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe gast bij Hampshire Zuid Drenthe!

Zoekend naar een luxe hotel? Drenthe heeft ‘t!

Zoekt u een leuk hotel in Drenthe waar u kunt genieten van een lekker ontspannen weekendje weg met vrienden? Dan kunt u niet meer om ons heen. Bij ons is het erg goed toeven. Het zal u aan niets ontbreken en u komt zeker aan uw trekken. Wilt u weten wat u zoal van ons kunt verwachten? Neem dan vandaag nog een kijkje op zuiddrenthe.nl om een goed beeld te krijgen van ons hotel. Drenthe brengen wij ook in beeld, zodat u ook meteen een indruk krijgt van hoe mooi de omgeving hier wel niet is. Daarnaast is er ook een golfbaan, waar u uw golf skills kunt verbeteren. Bent u zoekende naar een hotel in Drenthe voor een trouwfeest? Ook dan is Hampshire Hotel Zuid Drenthe een uitstekende keuze. Wij hebben veel ervaring met het faciliteren van trouwfeesten en u bent dan ook verzekerd van een onvergetelijke dag of een spetterend weekend. Ook bij andere feesten en partijen staan wij voor u klaar.

Ook voor zakelijke aangelegenheden

Als u een prettige plek nodig heeft om goed te kunnen vergaderen, maar wilt u even weg van uw kantoor, dan is het ook goed toeven in ons hotel. Drenthe is een geschikte locatie om samen te komen met uw zakelijke relaties. Verder bieden wij plek aan:

 • Teambuilding uitjes
 • Trainingen, eventueel met een overnachting
 • Zakelijke evenementen
 • En nog veel meer!

Wij zijn van alle markten thuis en staan te allen tijde voor u klaar om het u naar de zin te maken. Bij ons is de klant nog echt koning en dat merkt u eigenlijk aan alles. Onze vriendelijke medewerkers doen er alles aan om u een onvergetelijk verblijf te bieden, dat op rolletjes verloopt. Dankzij onze ruime ervaring gaat dit ook zeker lukken! Dit geldt trouwens niet alleen voor het verblijf in ons hotel in Drenthe, maar ook voor het restaurant, het welnesscentrum en de andere voorzieningen. Bij ons vindt u alles onder één dak en dat is meteen een van de redenen waarom veel mensen telkens weer voor ons kiezen. Kijk snel op zuiddrenthe.nl voor meer informatie!

Boek een onvergetelijke Alaska reis

wildalaska - alaska reis

Ben jij op zoek naar je volgende vakantiebestemming? Dan moet je er zeker eens kijken naar een mooie Alaska reis. Bij Wild Alaska weten ze precies hoe ze de beste Alaska reis voor jou kunnen samenstellen. Hier hebben ze inmiddels geruime tijd ervaring in en ze bieden dan ook meerdere soorten reizen aan waar jij uit kunt kiezen.

 • Highlights of Alaska
 • The Flight of the Eagle
 • Comfort Wildlife Tour

Dit zijn slechts drie voorbeelden van de reizen waar je uit kunt kiezen. Met Highlights of Alaska mis je geen enkel hoogtepunt dat dit prachtige land te bieden heeft. Het is de ultieme roadtrip die leidt langs de mooiste bergen en gletsjers. Je gaat daarnaast ook op twee wildlife tours tijdens deze Alaska reis. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat het een te vol programma is. De medewerkers van Wild Alaska weten hoe belangrijk het is om de tijd te nemen om al deze bezienswaardigheden in je op te nemen. Daarom is iedere Alaska reis zo opgesteld dat er overal genoeg tijd voor is en jij dus op en top kunt genieten van alles wat je doet. Natuurlijk zijn er ook een hoop andere soort reizen die je kunt doen. Ze hebben allemaal iets speciaals te bieden en ook de lengte van iedere Alaska reis verschilt. Wil jij graag twee weken op vakantie of liever korter? Misschien ga jij wel voor de ultieme trip van meerdere weken! Bij Wild Alaska ben je hiervoor allemaal aan het juiste adres.

Welke Alaska reis kies jij?

Bij Wild Alaska bieden ze dus uiteenlopende soorten reizen aan in dit prachtige land. Het kan dus best een opgave zijn om uit te kiezen voor welke Alaska reis jij gaat. Gelukkig maken ze je het bij Wild Alaska graag zo makkelijk mogelijk. Wanneer je op de website gaat kijken bij de verschillende reizen die zij in de aanbieding hebben, geven ze je meteen de mogelijkheid om je voorkeuren aan te geven. Wil jij individueel reizen of ga jij liever met een groep op stap? Je kunt hier ook aangeven hoe lang je op vakantie wilt en welke hoogtepunten je zeker niet wilt missen. Alaska is een land die niet zo snel bij mensen op hun vakantielijstje staat. Toch heeft dit land ontzettend veel te bieden en zal een Alaska reis een geweldige ervaring zijn. Dit horen ze keer op keer weer van de mensen die kiezen voor een Alaska reis. Of je nu alleen gaat of met een groep, bij Wild Alaska verzorgen ze alles tot in de puntjes voor je. Er wordt hier uiteraard rekening gehouden met persoonlijke wensen en voorkeuren. Ook als je met een groepsreis meegaat. In het programma is er natuurlijk ook de tijd en ruimte om je eigen dingen te ondernemen en er zijn verschillende dingen die aangepast kunnen worden, zodat je er verzekerd van bent dat je de tijd van je leven hebt.

Alleen op een voor jou samengestelde Alaska reis

Als je op de website van Wild Alaska gaat kijken dan zie je hier verschillende al voorop opgestelde reisprogramma’s, maar uiteraard kun je bij dit reisbureau ook terecht voor een volledig persoonlijk opgesteld reisprogramma. Je kunt allerlei dingen ondernemen tijdens een Alaska reis en wat jij allemaal wilt doen is natuurlijk erg persoonlijk. De een vindt het geweldig om allerlei dieren in het wild te zien. Je kunt hier beren, wolven, orka’s en walvissen gewoon in hun natuurlijke habitat bekijken en dat is toch wel erg bijzonder! Ben jij meer van de natuur? Onderneem dan een roadtrip en ga op een van de vele hikes die je hier kunt doen.

Een eta voor Canada aanvragen

Heeft u een mooie vakantie naar Canada in het vooruitzicht staan? Dan wilt u natuurlijk niet dat iets deze vakantie in de war kan schoppen. Het is daarom aan te raden om alles zorgvuldig te plannen en zeker te weten dat u alles nogmaals nakijkt voordat u op het vliegtuig stapt. Wist u bijvoorbeeld dat u voor uw droomreis naar Canada wel eerst even een goede eta aan moet vragen? Wanneer u dit niet uiterlijk 4 weken van te voren regelt kan het zo zijn dat u niet eens op het vliegtuig kunt stappen. Het is dus belangrijk om alles van te voren nogmaals goed door te nemen. Kijk ook altijd even naar de mogelijkheden om zonder veel problemen een eta voor Canada aan te vragen door eerst wat meer informatie hierover te lezen. U kunt dit doen door uitgebreid de website eta-aanvragen.nl te bezoeken. Op deze website vindt u alle informatie die u nodig heeft, zodat uw vakantie op een goede manier kan beginnen. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer u toch geweigerd wordt om het land binnen te komen. Een eta voor Canada aanvragen is dan ook heel belangrijk en u moet het zeker niet uitstellen tot op het laatste moment. Op de website vindt u bijvoorbeeld:

 • Een goede handleiding
 • Informatie over de uitzonderingen bij een eta voor Canada
 • Wat u vooraf nog verder moet regelen voor de eta

Veel mensen die een reis naar Canada boeken weten eigenlijk niet waar eta voor staat. Het is goed om van te voren wat meer te weten te komen over de Electronic Travel Authorization. Het betekent eigenlijk dat u toestemming nodig heeft om het land binnen te komen met een elektronisch paspoort. Sinds 15 maart 2015 is deze wetgeving ingesteld en het is belangrijk om u hieraan te houden. U kunt dus maar beter al in Nederland de nodige voorbereidingen treffen wanneer u graag naar Canada af wilt reizen met een elektronisch paspoort. Snel een eta voor Canada aanvragen kunt u doen via de website. Door de reistoestemming snel te regelen weet u zeker dat u gewoon op vakantie kunt gaan. U hoeft dan niet lang te wachten totdat u groen licht krijgt. In de meeste gevallen is het zelfs zo dat u zonder moeite meteen toestemming krijgt, maar wanneer dit toch even op zich laat wachten, is het maar goed dat u snel begonnen bent met aanvragen. U kunt het van te voren immers niet weten.

Een eta voor Canada aanvragen met de Nederlandse handleiding

Wilt u graag wat meer informatie over de aanvraag van een eta om naar Canada af te reizen? Dan doet u er goed aan om snel in actie te komen en de nodige informatie op de website door te nemen. U vindt hier ook een hanige handleiding in het Nederlands waardoor u stap voor stap kunt nakijken wat er precies gedaan moet worden. U kunt dan met een gerust gevoel enkele weken later uw koffers gaan pakken. Zonder eerst uw eta voor Canada geregeld te hebben, is het lastig om op vakantie te gaan. Zorg dus altijd dat u ruim van te voren klaar bent, zodat u niet op het vliegveld ineens te horen krijgt dat u helemaal niet mee mag met de rest van de groep.

Informatie over de kosten

Een eta voor Canada aanvragen is helemaal niet moeilijk, maar u moet wel rekening houden met de tijd. Wanneer u niet 4 weken voor uw vertrek alles geregeld heeft, kan het zijn dat u gewoonweg te laat bent en dat uw vakantie niet door kan gaan. Kijk ook zeker even naar de kosten voor een eta voor Canada!

Een vakantiehuis in Luxemburg om nooit meer te vergeten

eurocottage - Vakantiehuis luxemburg

Luxemburg is een prachtig land dat niet zo heel bekend is als vakantiebestemming. Veel mensen kiezen er bijvoorbeeld voor om naar Oostenrijk, Duitsland of Zwitserland te gaan, maar Luxemburg is werkelijk prachtig. Hier kunt u niet alleen genieten van de mooie natuur, maar ook veel leren over de cultuur van dit land en de indrukwekkende steden en dorpen bezoeken. Door een vakantiehuis in Luxemburg te boeken, kunt u gemakkelijk met de auto door het land reizen. Luxemburg is uiteraard niet heel groot en daarom is het zeker aan te raden om meerdere plekken e bezichtigen. Een vakantiehuis in Luxemburg is dan de ideale plek om na een lange en drukke dag ook weer even helemaal tot rust te komen. U kunt zelf kiezen voor een vakantiehuis in Luxemburg met volop luxe of een variant die iets minder luxe is en daardoor ook wat goedkoper. Voor iedereen is er een mooi en goed passend vakantiehuis in Luxemburg te vinden. Wanneer u boekt bij eurocottage.com vindt u ongetwijfeld waar u naar op zoek bent. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een prachtig vakantiehuis in Luxemburg in de buurt van Diekirch. U bevindt zich dan vaak midden in de natuur en uiteraard is dit een plek om helemaal tot rust te komen en een druk leven in Nederland met werk even achter u te laten. Op z’n tijd een rustige vakantie waardoor u er even helemaal tussenuit bent is dan ook heel belangrijk. Door snel te boeken, weet u zeker dat er nog plaats is in de vakantiewoning van uw keuze. U kunt onder andere kiezen uit de volgende prachtige woningen:

 • Een authentiek chalet op het plattenland
 • Een luxe vakantiehuis voor een grote groep
 • Een vrijstaande woning in het centrum van het land

Door snel door de mogelijkheden op de website te gaan, kunt u snel een goede keuze maken. u vindt hier niet alleen de verschillende woningen met handige afbeeldingen, maar ook veel informatie over de faciliteiten. Zo ziet u bijvoorbeeld meteen hoeveel slaapkamers het vakantiehuis in Luxemburg heeft en of het geschikt is voor u. Daarnaast krijgt u ook meteen een duidelijk overzicht van de prijzen. U kunt goed zien wat er binnen uw budget valt, zodat u ook tijdens de vakantie zelf nog veel leuke activiteiten kunt doen en veel culturele bezienswaardigheden kunt bezoeken.

Een keuze maken voor een vakantiehuis in Luxemburg

Een snelle keuze maken voor een mooi vakantiehuis in Luxemburg is niet moeilijk bij eurocottage.com. Hier kunt u in de zoekfunctie meteen aangeven waar u naar op zoek bent. Dat is wel zo handig natuurlijk wanneer u graag snel wilt boeken. Het is daarnaast ook mogelijk om via de website uw boeking te plaatsen. Hierdoor staat de vakantie al meteen vast en kunt u verder gaan met het bekijken van de vele uitstapjes die u kunt gaan maken. Mocht u er toch niet helemaal uitkomen met het boeken van uw ideale vakantiehuis in Luxemburg, dan kunt altijd eerst even bellen of een email sturen om hulp te vragen. U wordt door de deskundige medewerkers altijd snel en zo goed mogelijk geholpen. Het is uiteraard belangrijk dat u het juiste vakantiehuis boekt en dat u een onvergetelijke vakantie in het mooie Luxemburg kunt verwachten.

Platteland of midden in de bossen?

Luxemburg heeft zeer veel te bieden. Het is een land waar u zowel met veel plezier het platteland kunt bezoeken, als verschillende steden of misschien wel een vakantiehuis kunt boeken midden in de bossen. Kijk snel op de website voor meer informatie.