Gastvrijheid

Rijk aan gastvrijheid

Proost!

Even relaxen en wat drinken of eten in één van de gezellige horecagelegenheden van WaterReijk Weerribben Wieden. Die vindt u overal, aan de weren en plassen, langs de marktpleinen of bij de havens. De dorpscafés lijken zo uit grootmoeders tijd te stammen, maar er zijn ook moderne etablissementen, waar u vaak ook wat kunt eten. Wilt u naar een restaurant, dan heeft u veel keuze. Er zijn er zelfs twee met Michelin-sterren.

Feestje te vieren? Een partycentrum is een feestelijk onderkomen voor een mooie familiedag. Of vier een reünie of jubileum op een grote rondvaartboot, een onvergetelijke ervaring. Een uitje met het team, zelfs werken en vergaderen, wordt een feest als dat in alle rust in een groene, waterrijke omgeving kan.

Rijk aan ‘bedsteden’

Nu wordt het echt vakantie!

Een van de vele mogelijkheden is overnachten in een gemoedelijke Bed & Breakfast, in de Weerribben bijvoorbeeld of midden in het coulissenlandschap. Heel romantisch: een verblijf in een van de gerenoveerde turfstekerhuisje op het lage land. Voor groepen zijn er goed verzorgde groepsaccommodaties in het bos of op een eilandje in het meer.

Van tevoren boeken of wat nachtjes extra blijven? Er zijn volop huisjes en appartementen voor een langer verblijf. Een lang weekeinde er even helemaal uit? In de mooie stadjes van Noordwest-Overijssel vindt u sfeervolle kleinschalige hotels. Ook de keuze aan campings is groot, met enkele grootschalige en vooral veel kleine campings bij de boer en midden in de natuur. Waar u ook komt, de ontvangst in WaterReijk is altijd gastvrij.