Op zoek naar een mooi fietshotel in Overijssel?

Voor iedereen die dol is op wandelen en fietsen door de Nederlandse natuur is de provincie Overijssel natuurlijk een echte must-see. De vele prachtige routes en de super groene omgeving maken dat je je echt even op vakantie voelt. Als je nou om die reden op zoek bent naar een fijn fietshotel in Overijssel, dan kunnen we je Hotel ‘t kruisselt van harte aanraden. Dit hotel ligt middenin de natuur, en is de perfecte uitvalsbasis voor fiets- en wandelvakanties in Nederland. Of je nu enkele dagen of liever meerdere weken in de natuur wilt verblijven, in dit hotel voel je je meteen thuis, en kun je je gemakkelijk ontspannen. Los van het feit dat dit fietshotel in Overijssel zo mooi gelegen is hebben ze ook in het hotel zelf diverse faciliteiten die het ook erg aangenaam maken om een dagje binnen te blijven. Hun gezellige bar en eetkamer zijn perfect om even in te ontspannen na een dagje fietsen, of gewoon om en boek te lezen voor als je een dagje wilt uitrusten. En wist je dat het pal naast een golfbaan ligt? Als jij graag een balletje slaat op de golfbaan dan zit je in hotel ‘t Kuisselt dus helemaal goed. Wissel dan de dagjes fietsen en wandelen af met een ontspannend potje golf, en jouw weekje vakantie in eigen land kan niet meer stuk. En als je na zo’n sportief dagje op de luxe bedden van dit fietshotel in Overijssel ploft dan weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Alle kamers zijn namelijk voorzien van uitstekende matrassen, zodat je gegarandeerd een goede nachtrust zult hebben, of je nu een actieve dag hebt gehad of niet.

Fietshotel in Overijssel inclusief restaurant

Omdat dit fietshotel in Overijssel beschikt over super veel faciliteiten is het een hele populaire bestemming voor Nederlanders die in eigen land op vakantie willen. Ze beschikken onder andere over de volgende diensten en faciliteiten:

  • Comfortabele hotelfietsen en zelfs e-bikes
  • Een overdekt zwembad en infrarood sauna
  • 9 holes par 3 golfbaan rondom het hotel
  • Gratis wifi in het hele hotel
  • Een sfeervol restaurant voor ontbijt en diner

Je hoeft dus in dit fietshotel in Overijssel niet zelf voor je maaltijden te zorgen. Schuif gewoon als je wakker wordt aan bij het heerlijke ontbijt, en laat je ‘s avonds een lekker diner serveren in het mooie restaurant. Liever buiten ontbijten? Dat kan aan het gezellige tuinterras op het zuiden. Daar pik je ook nog eens een beetje zon mee en kun je dus aan je kleurtje werken. 

Waarom een wandelvakantie ontspant

Als jij er echt even tussenuit wilt en wilt ontspannen dan is een wandel- of fietsvakantie natuurlijk perfect geschikt. Een weekend of weekje in dit mooie fietshotel in Overijssel maakt dat je de stress van alledag even kunt vergeten en weet helemaal oplaadt. De natuur heeft nu eenmaal dat effect op mensen. Verblijven tussen het groen en elke dag bewegen doen je goed, en doordat dit hotel over zoveel faciliteiten en goede matrassen beschikt kom je er weer helemaal uitgerust van thuis. Redenen genoeg om voor een vakantie in dit fietshotel in Overijssel te kiezen dus!

Lees meer…