Waarom Ripple kopen op het moment zo populair is

Het crashen van de koersen van de cryptovaluta begin december heeft de markt geen goeds gedaan. De bear market ligt op de loer, zo kopten de vele financiële websites die verder weinig aandacht hadden voor de achtergrond van de ontwikkelingen. Want de bear market, om de Engelse term maar gewoon even vast te houden, die had een concrete oorzaak. Het was de burgeroorlog van CWS, de burgeroorlog na het afsplitsen van Bitcoin Cash waarbij veel spelers vieze handen gekregen hebben. Vieze handen die geleid hebben tot een rechtszaak en waardoor het vertrouwen van veel munten ingestort is. De bear market was geen bear market, zo bleek al snel: het devalueren van de verschillende munten had een oorzaak en was tijd omdat veel munten op een te hoge waarde waren komen te staan. Er zijn namelijk nog altijd heel veel blockchaintoepassingen die niets toevoegen en munten die eigenlijk geen bestaansrecht hebben. Bij Ripple ligt het anders, want Ripple kopen is op dit moment juist bijzonder populair. Waar dat mee te maken heeft? Met het feit dat Ripple wel bestaansrecht heeft. Anders zou CWS niet de aanval geopend hebben op XRP toch?

Waarom is Ripple kopen wel interessant?

Ripple is niet zomaar een blockchain of een munt zoals zoveel andere munten. Nee, Ripple is opgericht met een duidelijk idee. Eigenlijk is de doelstelling van Ripple de doelstelling van Satoshi zelf: betalingsverkeer wereldwijd democratiseren en toegankelijk maken voor alle gebruikers. Ripple is echter geen partij die op de barricades gaat staan en gaat schoppen tegen het gezette systeem. Ripple is slimmer. Ripple is heel veel slimmer, want het pakt het systeem van binnenuit aan. Ripple is samen gaan werken met tal van betaalaanbieders, waaronder American Express en Santander. Kijk, dán kun je wel grote veranderingen mogelijk maken. De samenwerking met Flutterwave heeft er bijvoorbeeld voor gezorgd dat Ripple in heel Afrika betaaloplossingen aan kan bieden. Maar let op:

  • De Rippletechnologie heeft geen XRP nodig;
  • De waarde van XRP is niet afhankelijk van de partners.

Dat gezegd hebbende: de naam Ripple is over heel de wereld bekend en steeds meer mensen komen ermee in aanraking. Ripple kopen is dan een verstandige keuze wanneer je een investering wilt doen voor de langere termijn. Bij Cryptotips (cryptotips.eu) kun je meer informatie vinden over Ripple kopen. Wil je een investering doen en overkomen als iemand die weet waar hij het over heeft, noem het dan vooral XRP kopen. Ripple is namelijk de naam van het bedrijf achter de munt, XRP is de naam van de munt zelf.

Is het een veilige investering?

Ripple kopen is net als het beleggen of investeren in welke asset dan ook geen zekere investering. Maar Ripple kopen is wel een investering met een grote potentiële kans op winst. Wanneer je kiest voor Ripple kopen, dan koop je de munten die een brede community hebben en waar veel samenwerkingspartners ervoor zorgen dat de naam van Ripple over heel de wereld te horen is. Het is een investering in een van de top 10 cryptovaluta en vooral een investering met een stevige basis. Kies niet voor een broker wanneer je een langere termijn investering wilt doen; Ripple kopen via een echange is een betere keuze al heb je dan wel een wallet nodig. Kies bij voorkeur de wallet van Ripple zelf, die is namelijk het makkelijkst en krijgt regelmatig upgrades om nieuwe mogelijkheden vrij te schakelen die het gebruiksgemak verbeteren. Wil je investeren in de blockchain, dan is Ripple kopen een sterk begin aangezien dit een munt is die echt dingen mogelijk maakt.