Professioneel licht en geluid in Rotterdam

U geeft een groot feest en wilt daarvoor het licht en geluid goed geregeld hebben. U kunt daarvoor natuurlijk kiezen voor de discoballen- en lichten die bij menig winkelketen te vinden zijn en daarnaast een eigen stereo met Spotify neerzetten. Om alle licht en geluid in Rotterdam professioneel geregeld te hebben,  kiest u voor Massive Productions. Door jarenlang ervaring in zowel concerten, festivals podia voor feesten en het uitlichten van modeshows kunnen al onze medewerkers inspringen op alle wensen en mogelijkheden. Licht en geluid in Rotterdam was nog nooit zo makkelijk geregeld. Denk hierbij aan:

  • Bedrijfspresentaties, modeshows of grote muziekevenementen en festivals
  • Support voor DJ’s en bands
  • Het verzorgen en adviseren van uw evenement
  • Indeling van uw podia en plaats van het evenement

Met een ruime voorraad aan topmerken voor licht en geluid in Rotterdam en onze mogelijkheden in DJ apparatuur kunnen wij u dag en nacht bijstaan bij de organisatie en afronding van uw evenement. 

Licht en geluid in Rotterdam met kwaliteit

Bij ieder evenement kijken wij niet alleen naar de techniek. Vakmensen zijn de belangrijkste schakel tijdens een evenement. De combinatie tussen vakmensen en kwaliteitsmateriaal is cruciaal. Een geluids- en lichttechnicus kan niet alleen werken met eigen apparatuur, maar haalt ook meer uit het gehuurde materiaal om debeleving bij uw gasten optimaal te maken. Zo is ieder feest of evenement een beleving voor jong en oud met het beste licht en geluid in Rotterdam. Daarom zijn we de favoriete leverancier van degrote namen in onzebranch en kunt u bij ons niet alleen apparatuur huren maar ook gebruik maken van ons netwerk om de beste vakmensen te vinden. U profiteert daarbij van het beste licht en geluid in Rotterdam. Hierbij kijken wij naar welke geluidsset het beste bij het evenement en de bezoekers past. Zo kunnen wij speakers, draadloze micofroons, draadloze headsets en een digitale mengtafel verzorgen. Van een DJ booth tot truss systemen, prikkabels tot event support, bij Massive Productions kunnen wij onze vakkenis en talenten inzetten om zelfs met de meest onverwachte gebeurtenissen te improviseren en uw evenement succesvol te maken op elke locatie. Hiermee heeft u altijd het beste geluid voor uw succesvolle evenement. Ook bij het geluid kijken we naar uw wensen. Wil je werken met trussen en prikkabels of juist boxen met led-verlichting? Alles is mogelijk bij Massive Productions en geeft een totaalplaatje waarbij uw evenement nog jaren in het geheugen van uw gasten blijft hangen.

Massive Productions staat dag en nacht klaar

Massive Productions is al 25 jaar uw betrouwbare specialist voor licht en geluid in Rotterdam. Alles draait bij ons om het succes en de uitstraling van uw evenement. Geen idee is te gek voor ons en dat stralen wij ook uit. Enkele voorbeelden van producties die wij geleverd hebben zijn The Flying Dutch Curacao en Salsa Madhouse XXXL. Vraag advies over licht en geluid in Rotterdam aan onze specialisten, wij luisteren naar je wensen en vertalen dat binnen je budget naar een concreet aanbod helemaal toegespitst op jouw event. Kijk voor meer informatie over alle mogelijkheden die Massive Productions te bieden heeft op het gebied van licht, geluid en podiumverhuur op massivepro.nl. Door niet alleen het licht en geluid door ons te laten regelen, maar ook het podium aan ons over te laten heeft u een onvergetelijke ervaring voor zowel u zelf als uw gasten. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door het contactfomulier op onze website in te vullen of te bellen of mailen naar een van onze medewerkers. Kijk hiervoor bij de contact button.

Lees meer…