Magneet massage

Massages zijn om veel redenen een aanrader voor veel mensen. Een magneet massage is een nieuwe manier om mensen te doen ontspannen en het lichaam in een betere conditie te krijgen. Vaak zal u zelf niet in de gaten hebben dat u toe bent aan een goede massage. Het is ook niet een behandeling waar iedereen snel aan denkt. Meestal gaan we daarheen als het te laat is. Als we te maken hebben met ernstige klachten en bij de huisarts lopen. We komen dan terecht bij de fysiotherapeut en daar krijgen we de massage die dan nodig is. Het kan geen kwaad eens in de zoveel tijd uit uzelf een masseur te bezoeken. De masseur Joke in Balans is helemaal gericht op het ontspannen van de cliënten. Bij de praktijk Wellness Hellevoetsluis willen ze ervoor zorgen dat iedereen kan bijkomen van zijn gehaaste leven. Door dit leven komen de spieren onder spanning te staan, wat klachten als hoofdpijn, vermoeidheid en slaapproblemen kan veroorzaken. Deze symptomen kunnen voorkomen of verholpen worden door middel van massages als magneet massage. Op de website masseuse-hellevoetsluis.nl is nog meer te lezen over de behandelingen bij Wellness Hellevoetsluis en de werkwijze van Joke in Balans. Mocht u merken dat u onder spanning staat, of last hebben van lichamelijke klachten aarzel dan niet om magneet massage te proberen.

Magneet massage voor de optimale ontspanning in uw lijf

Als u vragen heeft over de magneet massage, aarzel dan niet deze te stellen. Neem contact op met deze masseur in Hellevoetsluis voor alle antwoorden. Een andere reden naast uw eigen vragen is dat ze ook zelf vragen hebben. Zo willen zij weten of u onder behandeling staat van een arts of een fysiotherapeut. Dit is informatie die belangrijk is om zeker te weten of de magneet massage uitgevoerd mag worden en op welke wijze deze toegepast mag worden. Bij deze vorm van massage maakt men gebruik van magneten die een masserend effect geven op uw lichaam. Het wordt veel gebruikt bij bindweefselmassage. Hierbij worden de spiermassa’s aangepakt en behandeld. Om dit voor elkaar te krijgen is voor een reguliere masseur moeilijk en magneten zijn goede middelen hiervoor om het juiste effect te krijgen. Niet alleen is het een nuttige massage, maar het is ook zeer ontspannen. Op die manier wordt op alle niveaus uw lichaam aangepakt om uit het stressgevoel te komen. Mocht u een behandeling aan willen vragen, geef dan wel alle informatie door aan Joke in Balans zodat zij verantwoord te werk kunnen gaan.

Laat de stress los

Blijf niet te lang lopen als u veel te maken heeft met stress. Door middel van onder meer magneet massage kunnen de klachten op tijd verholpen worden. Uw spieren worden aangepakt en verlost van de gespannen houding. Dit moet niet te lang zo blijven, maak daarom een afspraak met Joke in Balans voor een behandeling. U zult zien dat u er al snel baat bij heeft en prettiger rondloopt als u door haar bent behandeld. Voordat ze bij u gaan beginnen, wordt u goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Het is ook mogelijk de salon alleen te bekijken zonder dat u er een behandeling krijgt. Zo kunt u de plek leren kennen voordat u op de massagetafel gaat liggen. Naast magneet massage bieden zij ook behandelingen als:

  • Deelmassage
  • Lichaamsmassage
  • Kleibehandeling

Alle behandelingen kunnen u van vervelende lichamelijke klachten helpen en voorkomen dat zij erger worden. Welke behandeling het meeste voor u geschikt is, dat wordt bekeken bij deze massagesalon in Hellevoetsluis. Maak gauw een eerste afspraak om de eerste te stap te zetten naar een ontspannen lichaam.