De best ramen in Amsterdam

Ben jij op zoek naar de best ramen in Amsterdam? Dan hebben wij de tip voor je op dit gebied! Bij het restaurant Fou Fow Ramen hebben ze de best ramen in Amsterdam. Ramen is een Japanse noodlesoep. Vaak gemaakt van noodles die in de Chinese stijl zijn bereid in een bouillon van kip of een ander soort vlees. Vervolgens wordt hier vaak een vleessoort aan toegevoegd en ook enkele groentes. Je hebt hierdoor dus een heerlijke vullende soep waar je urenlang van vol kan zitten. Ben jij in de prachtige hoofdstad en wil je graag de best ramen in Amsterdam proberen. Kom dan naar Fou Fow Ramen.

  • Op maandag gesloten
  • Geopend voor de lunch tussen 12.00 en 15.00 uur
  • Geopend voor diner tussen 17.00 en 21.00 uur

Je kunt vrijwel iedere dag genieten van de best ramen in Amsterdam. Maandag is dus de enige uitzondering hierop. Daarnaast raden we je aan om tijdens de feestdagen in ons land goed op te letten of het restaurant wel of niet open gaat. Je wilt natuurlijk wel zeker weten of je de best ramen in Amsterdam kunt uitproberen wanneer je in de stad bent.

Iedereen wil de best ramen in Amsterdam proberen

Bij het restaurant Fou Fow Ramen verwelkomen ze veel verschillende soorten klanten. Van mensen die een toeristische tocht door Amsterdam aan het maken zijn tot zakenlui die tijdens de lunch of na het werk even van de best ramen in Amsterdam komen genieten. Ook jij bent natuurlijk van harte welkom om hier langs te komen. De best ramen in Amsterdam zijn daarnaast ook nog eens heel erg betaalbaar, wat het nog leuker maakt om hier langs te komen. Daar moet nog aan toegevoegd worden dat ze hier natuurlijk meer hebben dan alleen de best ramen in Amsterdam. Heb je geen zin in noodlesoep en ben je eigenlijk op zoek naar een ander soort Japans gerecht? Kom gewoon eens langs bij het restaurant om de menukaart te bekijken. Het is overigens niet mogelijk om te reserveren. Als je hier dus graag de best ramen in Amsterdam wilt proberen, dan zul je soms dus een beetje geluk moeten hebben of je ook kunt plaats nemen. We raden je aan om aan het begin of einde van de lunchtijd en dinertijd te komen. Dan is de kans op de meeste dagen het grootst dat zij nog wel een plekje voor je hebben. Grijp je net mis? Dan is er nog geen man overboord. Het restaurant is namelijk gevestigd op een zeer goede plek in de stad en in de buurt zijn ook genoeg andere restaurantjes te vinden. Maar voor de best ramen in Amsterdam moet je natuurlijk hier zijn.

Lekker genieten van je gerecht

De meeste mensen kennis de Japanse keuken voornamelijk in de vorm van sushi, maar er is zoveel meer wat je op dit gebied kunt ontdekken. En daar zijn de best ramen in Amsterdam natuurlijk een onderdeel van. De Japanners weten niet alleen hoe ze een goed stuk (rauwe) vis moeten klaar maken, maar ook voor een goede soep en een lekker stuk vlees draaien ze hun hand niet om. Als jij dit nog nooit geprobeerd hebt, dan is het tijd om daar verandering in te brengen. Plan snel een uitje naar dit restaurant en kom erachter wat de best ramen in Amsterdam zijn. We kunnen je garanderen dat je daarna het veel vaker wilt eten. Je hebt dan geluk als je regelmatig hier langs kunt komen om hier vaker van te genieten. Zeker eens langs komen dus.