Uitdagende workshop schilderen Amsterdam

Ben jij op zoek naar een workshop schilderen in Amsterdam? Dan ben je bij Vincent van Oss aan het juiste adres! Deze workshop, gehouden in zijn atelier vlakbij het vondelpark, staat garant voor een gezellige, artistieke middag samen met familie en vrienden. Woon je buiten de hoofdstad? Dan kan het evenement natuurlijk ook op een andere locatie georganiseerd worden. De workshop is uitermate geschikt voor iedereen die de basis van de schilderkunst wil leren kennen. Wat zijn de voordelen van deze workshop schilderen in Amsterdam?

  • Gevarieerd aanbod
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Vind je eigen stijl
  • Schappelijke prijzen

In iets meer dan twee uur kom je in aanraking met belangrijke schilders uit de Nederlandse geschiedenis, of leer je hoe je zelf een landschap of een portret schildert. Van Oss is gespecialiseerd in ‘Action Painting’, het samenbrengen van organische en abstracte vormen. Ook daar kun je tijdens een workshop schilderen in Amsterdam dus meer over te weten komen. Het thema van de middag is helemaal aan de groep. Heb je zelf een leuk idee? Laat dat dan op tijd weten. Met voldoende voorbereidingstijd is vrijwel elk thema verder uit te diepen. Tijdens deze workshop schilderen in Amsterdam kun je helemaal zelf bepalen wat je wilt leren! Verder heeft Vincent van Oss meer dan 25 jaar ervaring in de kunst. Hij behaalde in 1993 het diploma voor de Cursus Pedagogisch Didactische Bijscholing en geeft sindsdien zelf trainingen en workshops. Van Oss beschikt dus over een schat praktijkervaring en weet als geen ander welke stappen hij tijdens de training kan maken. Tijdens een workshop schilderen in Amsterdam kom je bovendien te weten wat je passie is en waar je talent ligt. Je vindt een eigen stijl. Dat maakt deze workshops zo interessant: je werkt alleen, of in een kleine groep, aan het ontwikkelen van je creativiteit. Tot slot zijn de workshops van Atelier Vincent van Oss zeer schappelijk geprijsd. Deelname voor één persoon kost 32 euro, maar bij grotere groepen zijn interessante kortingen mogelijk.

Workshop schilderen Amsterdam: uitstekende teambuilding

Een workshop schilderen in Amsterdam is niet alleen een leuk uitje, maar ook een uitstekende activiteit voor een afdeling. Een gemeenschappelijk doel, gerelateerd aan het bedrijf, brengt medewerkers dichter bij elkaar. Zo worden tijdens de workshops nieuwe bedrijfslogo’s bedacht, of wordt de visie van de organisatie op het doek uitgebeeld. Leden uit hetzelfde team raken door elkaar geïnspireerd en tonen hun creativiteit. Dat betaalt zich direct uit op de afdeling. Een workshop schilderen in Amsterdam brengt daarmee verschillende persoonlijkheden naar boven. Collega’s leren elkaar op een andere manier kennen. Voor meer informatie over de beschikbare workshops surf je naar vincentvanoss.nl. Je vindt daar alle praktische informatie, maar komt ook meer te weten over de werkwijze tijdens de workshop. Ben je benieuwd of een workshop schilderen in Amsterdam bij jouw bedrijf past? Neem dan gerust contact op!

Het werk van Vincent van Oss

Op bovenstaande site vind je ook een portfolio, met daarin al het werk van Vincent van Oss. Je krijgt zo een mooi beeld van het werk waar hij bekend mee is en de stijl waarin hij werkt. Bekijk ook zeker de wandplastieken en de modeltekeningen. Deze vertonen overlap met zijn meest prominente werken, maar hebben toch een compleet eigen uitstraling. Voor schilderijen van voor het jaar 2000 kun je kijken in het archief. Wil jij een workshop schilderen in Amsterdam? Laat dan snel van je horen via het contactformulier op de website. Het is ook mogelijk om de werken in het atelier persoonlijk te bezichtigen, of eigen werk te laten beoordelen. Dat gebeurt altijd op afspraak.