In comfortabele waterfietsen in Amsterdam ontdekken

Gaat u binnenkort met een gezelschap voor een dagje uit naar Amsterdam? Er zijn in de hoofdstad uiteraard veel verschillende activiteiten te doen en dingen te zien. Heeft u ook al eens gedacht aan waterfietsen in Amsterdam? De stad staat bekend om de vele waterwegen die er zijn. Het centrum wordt doorkruist door ontelbaar veel kanalen. Ook zijn er andere wateren zoals ’t IJ te vinden. Vanaf het water de stad verkennen is daarom een erg goede optie. U kunt in vrijwel alle wijken komen per boot. De kans is groot dat u al bekend was met de grote rondvaartboten in het centrum. Met waterfietsen door Amsterdam varen is echter nog niet zo bekend. Hoewel veel mensen nog onbekend zijn met het concept, is het een erg vermakelijke activiteit. Bovendien bieden waterfietsen in Amsterdam veel meer vrijheid dan grote toeristenboten. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen te noemen van waterfietsen in Amsterdam. Lees hieronder waarom het huren van een waterfiets een echte aanrader is. Voor uw aankomende bezoek aan de hoofdstad is het zeker het overwegen waard om voor deze activiteit te kiezen. Het is een originele, leuke en erg betaalbare manier om de stad te verkennen.

Wat maakt waterfietsen in Amsterdam zo leuk?

Hoewel het Amsterdamse centrum veel leuke bezienswaardigheden heeft, kan het soms wel erg druk zijn op straat. Kiest u ervoor om met waterfietsen Amsterdam te verkennen, dan zal u echter een stuk minder merken van de drukte. Op het water zullen aanzienlijk minder mensen zijn. U heeft echter wel een mooi uitzicht op de stad en de vele kleine straatjes. Dat is niet het enige wat waterfietsen in Amsterdam een echte aanrader maakt. Verder kunt u ook profiteren van:

  • Beschutting tegen regen dankzij een afdakje
  • Lage prijzen
  • Geen tijdsdruk en veel vrijheid
  • Een gratis routeboekje voor onderweg

Voor jong en oud is het huren van een waterfiets een bijzonder leuke ervaring. Kinderen zullen de activiteit helemaal te gek vinden. Maar ook voor volwassenen en ouderen is het een ervaring die niet snel vergeten zal worden. U ziet Amsterdam eens vanuit een heel ander perspectief. Kies uit 2 of 4-persoons-waterfiets, afhankelijk van het gezelschap. Ook is er keuze uit fietsen met stoeltjes of met een bankje. Voor iedereen is er een geschikte optie te vinden. Ontdek de hoofdstad vanaf het water en geniet van een leuk dagje uit.

Waar kunt u de fietsen huren?

Ziet u het wel zitten om met waterfietsen Amsterdam te gaan verkennen? Dan is het goed om een erkende, betrouwbare aanbieder hiervoor te kunnen vinden. Bij Kano Verhuur Amsterdamse Bos kunt u rekenen op uitstekende, betrouwbare service en diensten. Bovendien profiteert u van erg aantrekkelijke prijzen. Voor 8 euro per uur kunt u al een waterfiets huren. Zo houdt u uw uitje naar de hoofdstad voordelig. De pret zal er zeker niet minder om zijn. Vanuit een waterfiets krijgt u een geheel andere kijk op de stad. Bovendien zult u geen last hebben van druk verkeer. Kortom, waterfietsen in Amsterdam heeft vele aantrekkelijke kanten. Kano Verhuur Amsterdamse Bos biedt overigens meer dan alleen waterfietsen aan in Amsterdam. Ook kano’s en elektroboten behoren tot het assortiment. Zo is er voor iedereen een geschikte optie te vinden. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Weet u niet zeker welk type boot u het meest zal bevallen? Op Kanoverhuur-amsterdam.nl kunt u uitgebreid lezen over de voor- en nadelen van de verschillende opties. Ook kunt u gerust contact opnemen om meer informatie te vragen over de boten in het aanbod. We zien u graag terug bij ons botenverhuurbedrijf.