Hotel Twente om tot rust te komen

Heb jij het de laatste tijd ook zo druk gehad en wil je weer eens even helemaal tot rust komen? Kies dan eens voor een vakantieverblijf in een hotel te Twente! We kennen allemaal het probleem van te drukke levens: we hebben ons werk, ons gezin, familie en vrienden die we willen zien en dan ook nog eens sporten of andere hobby’s die we willen doen. Met al deze bezigheden en verplichtingen blijft er soms weinig tijd over voor jezelf, om gewoon eens even te ontspannen tot rust te komen. Dat is natuurlijk wel erg belangrijk, want voordat je het weet loop je jezelf voorbij en krijg je last van stress. Boek dus nu nog een hotel in Twente! Het voordeel hiervan is dat je vanaf huis al snel op je plaats van bestemming aan bent gekomen, meer dan een paar uur zul je er niet voor hoeven te rijden. En dat is natuurlijk wel zo prettig, want dan blijft er meer tijd over om vakantie te vieren! Daarom is het dus ook zeker een goed idee om voor een hotel te Twente te kiezen!

Prachtige natuur rond hotel Twente

Een andere reden om juist hier naartoe te gaan, is dat je hier echt van een prachtige omgeving kunt genieten! Welk hotel in Twente je ook kiest, de natuur is altijd dichtbij en je kunt hier al wandelend en lopend heerlijk van genieten. Zo kun je echt helemaal weer tot jezelf komen! Wil je er zeker van zijn dat je bij wijze van spreken meteen vanuit je hotelkamer de natuur in kunt stappen, dan moet je eens kiezen voor een verblijf in ‘t Kruisselt. Dit hotel in Twente is gelegen in de streek De Lutte, waar prachtig natuurschoon te vinden is. Je vindt in de directe omgeving mooie heidevelden, klaterende beekjes, frisse riviertjes en prachtige zandverstuivingen. Een prachtig gebied dus voor het maken van fietstochten en wandelingen. Het zal dan ook niet verbazen dat er vanuit deze accommodatie verschillende tochten uitgezet zijn waar je als gast van kunt genieten. Daarnaast zijn in de regio ook prachtige pittoreske dorpen te vinden, waar je kunt winkelen of van andere activiteiten kunt genieten. Zo zul jij je dus absoluut niet hoeven te vervelen op he tmoment dat je ervoor kiest om in dit hotel te Twente te verblijven!

‘t Kruisselt biedt uitstekende faciliteiten

Een prachtige omgeving is natuurlijk niet het enige punt waarop jij een hotel in Twente selecteert, je wilt er ook zeker van zijn dat de hotelkamers goed zijn en dat de accommodatie goede faciliteiten te bieden heeft. Bij ‘t Kruisselt is dit allemaal zeker het geval. Je kunt bij hen kiezen uit verschillende soorten kamers, van eenvoudigere tot luxere varianten. Daarnaast biedt dit hotel te Twente diverse extra faciliteiten:

  • gratis gebruik van de hotelfietsen, die over acht versnellingen beschikken
  • tegen een kleine meerprijs de mogelijkheid tot het huren van elektrische fietsen
  • kosteloos gebruik maken van het binnenzwembad
  • mogelijkheid tot gebruik van de infrarood cabine tegen een kleine meerprijs
  • vrij gebruik van de Jeu de Boules baan

Ook aan de inwendige mens is bij hen goed gedacht: bij ieder arrangement is ontbijt en diner inbegrepen. In de ochtenden kun jij je keus maken uit een uitgebreid ontbijtbuffet en ‘s avonds staat er een heerlijk driegangendiner voor je klaar! Wil je nog een drankje doen, dan kan dit in de luxe bar. Ook kun je gebruik maken van de huiskamer met haard, bijvoorbeeld om even wat te lezen of om wat te kletsen met elkaar of andere gasten. ‘t Kruisselt is dus echt een hotel in Twente dat van alle gemakken is voorzien!