Hotel Drenthe: kom langs in Erica!

Wilt u graag even een weekendje weg en bent u op zoek naar een geschikt hotel? Drenthe is de provincie waar u graag wilt vertoeven? Dan is het heel mooi dat wij u op dit moment even treffen. Graag willen wij namelijk eventjes van deze gelegenheid gebruik maken om u iets meer te vertellen over ons prachtige hotel. Drenthe is de plek waar u ons kunt vinden, dus als u hierheen wilt, dan komt het mooi uit. Wij bieden u een fantastische plek om de overnachten en daarnaast een schitterende omgeving om te verkennen. U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen, om maar eens een voorbeeld te noemen. Als u van natuur houdt, dan komt u dus zeker aan uw trekken. Gaat het u meer om luxe en welness? Ook dan kunt u uitstekend terecht in ons mooie hotel in Drenthe. Hier wordt u namelijk fantastisch geholpen. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Voorts kunt u gebruik maken van ons prachtige welnesscentrum, waar u zich even heerlijk kunt ontspannen. Niets is zo fijn als een weekendje naar de sauna gaan inclusief overnachtingen. Het kan allemaal in ons hoogstaande Hampshire Hotel Zuid Drenthe. Twijfel daarom niet langer en hak vandaag nog de knoop door om langs te komen. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe gast bij Hampshire Zuid Drenthe!

Zoekend naar een luxe hotel? Drenthe heeft ‘t!

Zoekt u een leuk hotel in Drenthe waar u kunt genieten van een lekker ontspannen weekendje weg met vrienden? Dan kunt u niet meer om ons heen. Bij ons is het erg goed toeven. Het zal u aan niets ontbreken en u komt zeker aan uw trekken. Wilt u weten wat u zoal van ons kunt verwachten? Neem dan vandaag nog een kijkje op zuiddrenthe.nl om een goed beeld te krijgen van ons hotel. Drenthe brengen wij ook in beeld, zodat u ook meteen een indruk krijgt van hoe mooi de omgeving hier wel niet is. Daarnaast is er ook een golfbaan, waar u uw golf skills kunt verbeteren. Bent u zoekende naar een hotel in Drenthe voor een trouwfeest? Ook dan is Hampshire Hotel Zuid Drenthe een uitstekende keuze. Wij hebben veel ervaring met het faciliteren van trouwfeesten en u bent dan ook verzekerd van een onvergetelijke dag of een spetterend weekend. Ook bij andere feesten en partijen staan wij voor u klaar.

Ook voor zakelijke aangelegenheden

Als u een prettige plek nodig heeft om goed te kunnen vergaderen, maar wilt u even weg van uw kantoor, dan is het ook goed toeven in ons hotel. Drenthe is een geschikte locatie om samen te komen met uw zakelijke relaties. Verder bieden wij plek aan:

  • Teambuilding uitjes
  • Trainingen, eventueel met een overnachting
  • Zakelijke evenementen
  • En nog veel meer!

Wij zijn van alle markten thuis en staan te allen tijde voor u klaar om het u naar de zin te maken. Bij ons is de klant nog echt koning en dat merkt u eigenlijk aan alles. Onze vriendelijke medewerkers doen er alles aan om u een onvergetelijk verblijf te bieden, dat op rolletjes verloopt. Dankzij onze ruime ervaring gaat dit ook zeker lukken! Dit geldt trouwens niet alleen voor het verblijf in ons hotel in Drenthe, maar ook voor het restaurant, het welnesscentrum en de andere voorzieningen. Bij ons vindt u alles onder één dak en dat is meteen een van de redenen waarom veel mensen telkens weer voor ons kiezen. Kijk snel op zuiddrenthe.nl voor meer informatie!