De voor ons perfecte trouwfeest locatie

Wij zijn twee weken geleden getrouwd en we hebben ons trouwfeest gehouden bij Partycentrum Prikkewater in Vlaardingen. Geweldig was dat. Wat een fantastische trouwfeest locatie. We hebben echt van zoveel gasten te horen gekregen dat ze het een mooie trouwfeest locatie vonden. We hebben echt geweldig genoten en het hier super naar ons zin gehad. Dit is een trouwfeest locatie die we iedereen kunnen aanraden.

Alles klopt aan deze trouwfeest locatie

We zitten natuurlijk nog een beetje op onze roze wolk, maar kunnen oprecht zegen dat de service van Partycentrum Prikkewater top is. Van te voren ga je wel een keer kijken en overleg je met de mensen van deze locatie, maar als je naar de foto’s op de website prikkewater.nl kijkt, zie je wel een goede impressie van de zaal, maar nog niet hoe de service is. Die was helemaal top.

  • De bruidstaart was goed geregeld
  • Er is goed geluisterd naar hoe we wilde dat drankjes geschonken werden
  • Iedereen heeft voldoende hapjes gehad

Dat is voor ons heel belangrijk tijdens een trouwerij, dan wil je dat je gasten het goed hebben, want er wordt achteraf anders toch gepraat. We hadden van Partycentrum Prikkewater al wel eens gehoord en mijn nichtje zit hier ook op dansles, maar we waren er zelf nooit geweest. De locatie sprak ons meteen aan. De trouwfeest locatie is goed bereikbaar, er was voldoende ruimte voor al onze gasten, er kon gedanst worden en de band had voldoende ruimte om zich goed op te kunnen stellen. Het was echt heel erg sfeervol en deed ons toch ook een beetje denken aan onze jeugd. Het paste precies bij ons, met een vleugje nostalgie en verder zijn alle faciliteiten van deze tijd. Het was echt leuk om te zien hoe de zaal volliep met mensen en iedereen verspreid ging zitten en in groepjes elkaar had gevonden. De gezelligheid barstte direct los toen de band begon te spelen en bij de openingsdans hadden we de ruimte wel even nodig, want we hadden een choreografie ingestudeerd op Think van Aretha Franklin, maar dan gebaseerd op de versie van de chocolademelkreclame van vroeger.  De voeten gingen dus flink van de vloer en daar is dit een super goede locatie voor. De hele sfeer van de zaal past trouwens perfect bij dat intro, want het was heel even alsof iedereen die bewust de jaren ’80 heeft meegemaakt zich weer terug in die tijd bevond. Precies wat we wilde en het duurde niet lang voor de dansvloer helemaal vol stond met mensen die allemaal met ons stonden mee te swingen. Wat een heerlijke avond was het, mede dankzij deze trouwfeest locatie.

Goede bediening, lekkere hapjes en drankjes voor iedereen

Je hoort vaak van stelletjes die net getrouwd zijn dat ze zo weinig van hun eigen bruiloft hebben meegemaakt. Wij kunnen ons bijna alles nog herinneren en dat kwam omdat echt alles tot in de puntjes was verzorgd door onze trouwfeest locatie. We hebben iedereen gesproken die aanwezig is geweest en daar zitten mensen bij die het absoluut zouden laten weten als de service bij een trouwfeest locatie te wensen over zou laten. Deze mensen waren echt uitermate tevreden en wij zelf ook. De hapjes waren heerlijk, iedereen heeft kunnen drinken wat hij of zij wilde en niemand heeft lang hoeven wachten of niet gekregen wat hij wilde hebben. Uiteindelijk is iedereen voldaan en tevreden naar huis gegaan, wat volgens ons een teken is van een geslaagde avond en een geslaagd trouwfeest. Wij hebben al tegen elkaar gezegd dat als we over een paar jaar een jubileum hebben, weer Partycentrum Prikkewater kiezen als trouwfeest locatie.