De mooiste noorderlicht reizen

Bent u in voor een avontuurlijke vakantie en wilt u eens echt iets anders dan anders gaan ervaren? Houdt u erg van Scandinavië en wilt u daar het poollicht wel eens zien? Denk dan eens aan speciale noorderlicht reizen, die u de Aurora Borealis laten zien. Dat zal een ervaring worden om nooit meer te vergeten! Het is heel erg bijzonder om noorderlicht reizen te gaan ondernemen, omdat u er als herboren weer vandaan komt. Hoe dit komt? Het prachtige blauwgroene licht raakt u diep in uw hart. Het is werkelijk verbluffend! Aarzel daarom niet langer en begin vandaag nog met informatie opzoeken over de unieke noorderlicht reizen. Wij raden u zeker aan om direct even een kijkje te gaan nemen op xporethenorth.nl, want daar vindt u de wereld aan gegevens die u op weg kunnen helpen om het poollicht daadwerkelijk te gaan zien. Het is namelijk een feit dat de tijd en plaats erg precies komen. Het komt erop aan hoe laat u op welke locatie bent, als u dit spectaculaire fenomeen wilt beleven. Het is daarom ook erg verstandig om goed voorbereid op reis te gaan, want anders kan het maar zo zijn dat u uw reisdoel niet behaalt. En dat zou natuurlijk zonde zijn! Maak daarom gebruik van de opgedane kennis en ervaring van Xplore The North. Daar komt u altijd verder meer! Breng dus meteen even een bezoekje aan onze website en snuffel daar rustig eens rond. Wij hopen u hier in ieder geval binnenkort al meer te mogen vertellen over het wonder van noorderlicht reizen. Graag tot ziens!

Nuttige tips voor al uw noorderlicht reizen

Als u eenmaal hebt besloten dat u ook voor noorderlicht reizen wilt gaan, dan is het heel goed dat wij u even treffen. Graag maken wij op onze site namelijk even van de gelegenheid gebruik om u iets meer te vertellen over de voorbereiding van noorderlicht reizen. Wij geven u bijvoorbeeld tips over:

  • De beste locaties voor het poollicht
  • De meest succesvolle reisduur en reisperiode
  • De maanstand en de tijdstippen om rekening mee te houden
  • Welke camera’s en toebehoren u nodig heeft om de aurora borealis te fotograferen
  • En zelf de instellingen voor uw fototoestel, zodat u gelijk kunt beginnen met foto’s maken.

Want als u voor noorderlicht reizen gaat, dan wilt u natuurlijk wel wat leuke kiekjes maken voor het thuisfront. En voor uzelf natuurlijk, als een mooie herinnering. Daarnaast doet een noorderlichtfoto het ook erg goed aan de muur! Surf dus snel naar xplorethenorth.nl en doe er uw voordeel mee!

Profiteer van onze veelzijdige aanbod

Wat ooit begonnen is als een mogelijkheid om kennis over noorderlicht reizen te delen, is nu uitgegroeid tot een complete reisorganisatie. Wij hebben heel veel adressen en specifieke reizen voor u uitgezocht, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen. En dat scheelt! Wij hebben al vele Nederlanders voor u mogen helpen met het plannen, boeken en voorbereiden van hun noorderlicht reizen en zouden dit ook graag voor u willen doen. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch eerst nog even van de hoed en de rand willen weten? Schroom dan niet en neem contact op met Xplore The North. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zitten te allen tijde voor u klaar om u van dienst te zijn. Stuur ons dus een mailtje, met daarin uw vraag, of vul het contactformulier op onze site in. Uiteraard kunt u ook even bellen, dan wordt u meteen geholpen.